Inlämning och värdering i Jönköping lördagen den 16 Mars 2024

Vi kommer att ha en mottagning på Scandic Elmia hotell i Jönköping lördagen den 16 mars, mellan klockan 1000 och 1400. Man kan då komma och besöka oss och lämna in vapen till vapenauktionen och även få fri värdering på vapen om så önskas. Tänk på att vapnets vitala (slutstycke eller framstock) del bör vara bortplockad, och att vapnet skall vara plundrat från ammunition, vapenlicensen skall medtagas. Om vapnen kommer från dödsbo så bör dödsfallsintyg/släktutredning tas med, det kan lätt beställas från skatteverkets hemsida. Man måste inte boka tid utan vi har en öppen mottagning under dagen.

Inlämning till vårens auktion den 12 maj 2024

Inlämning till vårens stora vapenauktion den 12 maj är ÖPPEN.  Kontakta oss via vår mail auktion@walterborg.se eller telefon 076-7059809 för inlämning och värdering.

Walter Borgs auktioner är återkommande vår- och höstauktioner.  Auktionerna har naturligtvis tonvikt på vapen, såväl moderna som antika, sportskyttevapen så som pistoler, revolvrar och gevär, men även andra jaktrelaterade föremål välkomnas. Det kan vara fråga om vapen- och jakttillbehör, knivar eller trofémontage mm.

Nästa Vapenauktion
12 maj 2024. Katalogen kommer att finnas på www.auctionet.com . Auktionen kommer att genomföras på nätet, för att kunna lägga bud måste man vara registrerad kund på auctionet.com

 

Välkommen!