Upphämtning och värdering i Jönköping

Lördagen den 27 mars kommer vi ha mottagning på Scandic Elmia hotell i Jönköping, mellan klockan 0900 och 1400. Man kan då komma och besöka oss och lämna in vapen till vapenauktionen och även få fri värdering på vapen om så önskas. Tänk på att vapnets vitala (slutstycke eller framstock) del bör vara bortplockad, och att vapnet skall vara plundrat från ammunition, tänk på att vapenlicensen skall medtagas. Om vapnen kommer från dödsbo så bör dödsfallsintyg/släktutredning tas med, det kan lätt beställas från skatteverkets hemsida. Man måste inte boka tid utan vi har en öppen mottagning under dagen.

Inlämning till vårens auktion den 10 maj 2021

Inlämning till höstens stora vapenauktion den 10 maj är öppen.  Kontakta oss via vår mail auktion@walterborg.se eller telefon 076-7059809 för inlämning och värdering.

Walter Borgs auktioner är återkommande vår- och höstauktioner.  Auktionerna har naturligtvis tonvikt på vapen, såväl moderna som antika, sportskyttevapen så som pistoler, revolvrar och gevär, men även andra jaktrelaterade föremål välkomnas. Det kan vara fråga om vapen- och jakttillbehör, knivar eller trofémontage mm.

Nästa Vapenauktion
Måndag den 10 maj 2021, katalogen kommer att finnas på www.auctionet.com . Auktionen kommer att genomföras på nätet, för att kunna lägga bud måste man vara registrerad kund på auctionet.com

 

Välkommen!