Hem » Jakt » Benchmade Griptilian CPM-20CV Man. Open

Benchmade Griptilian CPM-20CV Man. Open

2895,00 SEK

  Snabba Leveranser   |   Nöjd kund-garanti

Beskrivning

BENCHMADE 551-1: GRIPTILIAN G10
Griptilian 551 med ett uppgraderat knivstål och grepp i G10. Handtaget är grått med ett mellanlager i blå kulör.

551 har den klassiska Griptilianmodellen med drop-pointblad och ”thumb stud”. En rejäl kniv som är närmare 21 cm lång i utfällt läge.

GRIPTILLIAN®
Griptilian är utan tvekan en av Benchmades mest omtalade serier. Modellen har hyllats av kniventusiaster världen över och hör till marknadens mest populära vardagsfällknivar i premiumsegmentet.

Lagom storlek, urstarkt lätt grepp och bra stålkvalitet. Givetvis i kombination med Benchmades oslagbara AXIS-lock som blixtsnabbt fället in och ut bladet.

Modellen erbjuds i en rad olika utföranden. Två olika storlekar med två olika bladformer (med eller utan tum-hål), med eller utan tandad egg samt flera olika färger.

Bältesclipet är vändbart och med AXIS®-lock spelar det ingen roll om du är vänster- eller högerhänt.

BENCHMADE
IT´S NOT A KNIFE...IT´S A BENCHMADE
Amerikanska Benchmade är en av världens främsta knivtillverkare. Med banbrytandeinnovationer, hög stålkvalitet och vacker formgivning har man skapat ett varumärke som i knivvärlden blivit synonymt för kvalitet och användbarhet.

AXIS LOCK
Benchmades fällknivar är utrustade med en genial låsmekanism som av många rankas som nr. 1. Fördelarna i Axis-lock ligger i snabbheten, hållbarheten och säkerheten. Snabbheten kan jämföras med fjäderassisterad modell (som inte får säljas i Sverige), med fördelen att man med bara en hand lika snabbt fäller in bladet. Tryck in knappen, gör en lätt knyck och bladet åker in, eller ut. Låset är helt oberoende vilken hand du håller kniven i.

EGENSKAPER
AXIS® lock

Grepp i G10

CPM-20CV (59-61 HRC)

Reversibelt bältesclip

SPECIFIKATIONER
Vikt 118 g

Totallängd 205 mm

Blad CPM-20CV

Bladlängd 87,6 mm

Greppmaterial G10

Bladmodell Droppoint

Bladtjocklek 2,92 mm

Bladhårdhet 59 - 61 HRC

Låstyp AXIS Lock

Designad av Mel Pardue

 

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 551-1
Lagerstatus: I lager

Dokument