Hem » Hund » Täcken » Siccaro SupremePro Drying Coat Elmwood Sand/ Beige

Siccaro SupremePro Drying Coat Elmwood Sand/ Beige

1249,00 SEK

  Snabba Leveranser   |   Nöjd kund-garanti

Storlek:

Beskrivning

SupremePro Torktäcke SAND/ BEIGE

Dansk design, producerad i EU
90% torr päls på 15 minuter
Absorberar mer än 7x sin vikt i vatten
Luktreducerande och antibakteriell
Torkar och värmer våta hundar i kylan

Kyler överhettade hundar i värmen
Siccaro SupremePro är enkel att ta på – både för hund och ägare med begränsad rörlighet
Tål maskintvätt och torktumlare på låg värme
Rekommenderas av veterinärer, uppfödare, jägare och tränare
SupremePro är världens bästa torktäcke till din blöta hund, oavsett om den springer, leker eller sover efter en promenad i regnet, träning i bassängen, simtur i havet eller ett bad i hemmet.

SupremePro består av vår unika Wet2Dry®-textil gjord på ett antibakteriellt bambufiber. Bambun reducerar lukten av blöt hund och skonar både hem och bil från smuts och väta. Inga mer våta, illaluktande handdukar!

Bruksanvisning: Öppna dragkedjan längs halsstycket och för hundens huvud genom halsöppningen. Dra T-stycket mellan hundens framben och låt ändarna mötas på hundens rygg, där de spänns fast och justeras. Dragkedjan kan därefter stängas så att täcket sluter tätt om hals, och ev. öron. Knäpp till sist de elastiska banden omkring varje bakben.

För att kyla din hund: Blöt ner SupremePro i kallt vatten, vrid ur det överflödiga vattnet ur täcket och sätt på täcket på hunden i 30 min – 1 timma.

Underhåll: Efter användning hängs SupremePro till torkning. Täcket kan tvättas i maskin på 30 grader och antingen lufttorka eller torktumlas på låg värme. Använd inte ett tvättmedel med enzymer.

Material: Ytterlager: 88% bambuviskos, 12% polyester. Innerlager: 85% viskos, 15% polyester. Varning: Lämna aldrig SupremePro på en hund som har möjlighet att simma själv utan uppsyn.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 5712033000418
Lagerstatus: I lager

Dokument