Hem » Jakt » Åtel & lockprodukter » Mikael Tham Nordik Predator Pre-Tuned

Mikael Tham Nordik Predator Pre-Tuned

299,00 SEK

  Snabba Leveranser   |   Nöjd kund-garanti

Beskrivning

Beskrivning
Är speciellt framtagen för att möta de krav som ställs på lockjakt efter rovvilt i Norden. Lockpipan är fryssäker och har en synnerligen lång räckvidd. Den är enkel att använda och frambringar ett brett register av ljud. Pipan är förstämd till fyra grundläten, detta genom spåren på munstycket.
Instruktioner

Mus- och sorkpip

För att immitera mus- och sorkpip så sätt o-ringen, tänderna eller läpparna i spåret längst ut på membranet och blås korta stötar i pipan.

Ångestskrik av kanin och hare

Frambringas enkelt genom att placera o-ringen, tänderna eller läpparna i något av de två spåren i mitten på membranet och blåsa i pipan, ju längre in på membranet desto grövre ljud. Variera långa och korta ljud i 15-25 sekunder och upprepa med 3-4 minuters intervall. Du kan med fördel göra ljudet mer nyanserat med hjälp av handen som håller pipan. Öppna och stäng handen framför pipöppningen när du blåser så ger det mer liv till ljudet.

Ångestskrik av klövvilt

På samma vis som för kanin- och harskrik fast med o-ringen, tänderna eller läpparna placerade i spåret längst in på membranet. För att locka björn med ångestskrik, locka intensivt och oavbrutet i minst en timme per pass.

OBS!

Använd hörselskydd då pipan producerar ljud på >115 dB.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: TA7350049400198
Lagerstatus: I lager

Dokument